Speak Out boutique



Clothes
Jewellery
accessories and objects of Art

Welcome!

Tuesday 24 March 2015

Speak Out is 12 years old!

Το Speak Out κλείνει 12 χρόνια και συνεχίζει να παρουσιάζει πρωτότυπα αντικείμενα, χειροποίητα κοσμήματα, καλόγουστα αξεσουάρ και ρούχα, όλα διαλεγμένα με ιδιαίτερη προσοχή και αγάπη.
Ο χώρος, γνωστός και καθιερωμένος πλέον, φιλοξενεί Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες και σχεδιαστές, που αν και ο καθένας τους έχει το δικό του διαφορετικό στυλ, συνυπάρχουν όλοι αρμονικά.
Κάθε χρόνο επιλέγουμε για σας τα πιο ωραία, τα πιο εντυπωσιακά και τα πιο “SpeakOut” κομμάτια!
Φέτος εκτός από τις κλασικές μας συλλογές, τα bohemian καφτάνια μας, τα super t-shirts, τα μοναδικά ρούχα και τα χειροποίητα χρυσά κοσμήματά μας, θα βρείτε νέες σύλλογες αλλά και μία συνεργασία έκπληξη!
Και όχι μόνο.
Tσάντες, luxury Bath-Body & Home products από την Γαλλία, τα Flash Tattoos,γυαλιά (αγαπήμενα όλων των fashionistas αλλά και της Colette Paris).
 Αντικείμενα Ελλήνων καλλιτέχνων,τα σανδάλια ALS.
 Αρωματικά χώρου και κεριά made in Greece. Χειροποίητα σαπούνια ελαιόλαδου από την Κρήτη. Πετσέτες χαμάμ εξαιρετικής ποιότητας σε ζωντανά χρώματα και άλλα πολλά.
Εάν λοιπόν βρεθείτε στην Ύδρα αυτό το Καλοκαίρι, θα ήταν χαρά μας να σας δείξουμε τις καινούργιες συλλογές Spring_Summer 2015 από κοντά.
Εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αφήσετε λίγο χώρο στη βαλίτσα σας!